اخبارسخت افزار

تنها یک گام دیگر تا عرضه شارژرهای بی‌سیم واقعی باقی مانده است

بدون شک شارژ بی‌سیم یکی از بهترین قابلیت‌های گوشی‌های پرچمدار امروزی به شمار می‌رود. اما نکته آزار دهنده در مورد این ویژگی آن است که کاربران همچنان باید برای استفاده از این فناوری، گوشی خود را بر روی یک پد شارژ قرار دهند که دسترسی به آن را تقریباً غیرممکن می‌کند. اما به نظر می‌رسد این روزها یک گام دیگر به عرضه شارژرهای بی‌سیم واقعی نزدیک شده‌ایم.

براساس اطلاعات منتشر شده از سوی سایت CNET، در آینده نزدیک دیگر برای شارژ بی‌سیم گوشی‌های هوشمند نیاز به قرار دادن آن‌ها بر روی پدهای مخصوص نخواهد بود. طبق اعلام این سایت، شرکت Ossia که سال‌ها است بر روی طراحی و تولید شارژرهای بی‌سیم از راه دور فعالیت دارد توانسته است برای یکی از محصولات خود مجوز کمیسیون بین المللی ارتباطات (FCC) را بدست بیاورد. این محصول این شرکت می‌تواند با استفاده از امواج رادیویی، گوشی‌های هوشمند را از فاصله حداکثر یک متری به صورت بی‌سیم شارژ کند. به این ترتیب کاربران می‌توانند با استفاده از این شارژرها، با قرار گرفتن در فاصله یک متری از آن، گوشی خود را شارژ نمایند.

این محصول شرکت Ossia با عنوان Cota معرفی شده است و از فرکانس رادیویی ۲.۴ گیگاهرتز استفاده می‌کند. این فرکانس در حال حاضر توسط روترهای Wi-Fi مورد استفاده قرار می‌گیرد و توسط آن اطلاعات مختلف به دستگاه‌های گوناگون ارسال می‌شود. شارژر Cota نیز از همین فرکانس و روش استفاده می‌کند با این تفاوت که به جای ارسال اطلاعات، شاهد ارسال انرژی الکتریکی هستیم.

اگرچه کسب مجوزهای لازم از FCC به معنای عرضه تجاری این شارژرها در آینده نزدیک است، اما این بدین معنی نیست که گوشی گلکسی نوت ۱۰ که قرار است تا چند ماه دیگر عرضه شود از این قابلیت بهره می‌برد. FCC در حال حاضر استفاده از این شارژرها برای مکان‌های صنعتی را تایید کرده است. به عبارت دیگر هنوز عرضه عمومی این شارژرها برای استفاده توسط کاربران در مناطق مسکونی و خانه‌ها ممکن نیست.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد این شارژرهای بی‌سیم شرکت Ossia، برای عرضه به صورت عمومی دارای ایراد و نقص‌هایی هستند. گفته می‌شود این شارژرها در حال حاضر قادر هستند تنها یک وات توان را به گوشی‌های هوشمند برسانند. این در حالی است که شارژرهای بی‌سیم معمولی که از یک پد ارتباطی استفاده می‌کنند می‌توانند ۵ تا ۱۰ وات توان را به گوشی‌های هوشمند منتقل نمایند. در مقام مقایسه، شارژرهای با سیم گوشی وان پلاس ۷ پرو که با عنوانWarp Charge 30 شناخته می‌شوند توان خروجی ۳۰ وات را تامین می‌کنند.

به این ترتیب باید بگوییم که نسخه ابتدای از شارژرهای Cota، حتی پس از عرضه به صورت عمومی نیز قادر نیستند با سرعت قابل قبولی گوشی‌های هوشمند مختلف را شارژ نمایند و به احتمال فراوان شارژ کامل یک اسمارت فون پشتیبان از این فناوری ساعت‌ها به طول می‌انجامد.

با این وجود باید گفت که بازهم استفاده از این فناوری می‌تواند سبب شود که گوشی‌های هوشمند بدون اینکه نیاز به اتصال به شارژرهای سیمی داشته باشند و یا بر روی یک مکان خاص قرار داده شوند، انرژی موردنیاز خود را دریافت کنند. به نظر می‌رسد استفاده از این شارژرهای بی‌سیم در کنار شارژرهای سیمی می‌تواند جذاب باشد. شرکت Ossia اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۰ میلادی، این شارژرها را برای کاربردهای صنعتی عرضه می‌کند.

منبع
شهر سخت افزار
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا