همه چیز در مورد سیستم عامل اندروید که باید بدانید
اندروید یک سیستم عامل محاسبات رایج مبتنی بر سیستم عامل لینوکس می باشد که نسخه تجاری اولیه اندروید در سال ۲۰۰۸ در قالب یک پلتفرم تلفن همراه وارد بازار شد ، زمانی که محبوب ترین تلفن همراه برای یک کاربر تجاری بلک بری بود.
همه چیز در مورد سیستم عامل اندروید
در دهه گذشته در بازار گوشی های هوشمند “حق الزحمه خود را پرداخت کرده است”. موفقیت دستگاه های اندرویدی و آیفون باعث شده تا یک بار برای همیشه رهبر بازار دستگاه های تلفن همراه بلک بری سوژه یک آهنگ Bruce Springsteen: Glory Days شود.جالب اینجاست که موفقیت بی سابقه اندرویدی باعث شده است تا بلک بری به مجموعه متنوعی از پیشنهادات ، از جمله دستگاه های قابل حمل در حال اجرا در سیستم عامل اندرویدی کمک کند.
در مدت طی ۱۰ سال ، Android با تعدادی از اقدامات به طور مؤثر تبدیل به محبوب ترین سیستم عامل جهان شده است. با وجود محبوبیت بالای پلتفرم آیفون، محموله های اندروید در سراسر جهان به طور معنادارییم از پیشنهادات اپل پیشی می گیرند.در حالی که دستگاه های اپل همچنان به دنبال افزایش قیمت راه به دنبال هستند. بله ، مدلهای اندرویدی بسیار پرهزینه ای وجود دارند که در کنار آخرین نسخۀ آیفون قرار گرفته اند ، اما همچنین تلفن ها و تبلت های اندرویدی با قیمت نسبتاً کم نیز برای فروش در والمارت و آمازون وجود دارد.
می توانید از رابط کاربری صفحه لمسی مبتنی بر سیستم عامل اندروید استفاده یا از تلفن هوشمند خود مجهز به فناوری بلوتوث برای ارتباط با سیستم کنترل مبتنی بر Android RV استفاده کنید. بسیاری از این نوع رابط ها راه خود را به بازار پیدا می کنند.
تاریخچه مختصر
پلتفرم اندرویدی از تلاشهای سازمانی موسوم به Open Handset Alliance (OHA) که در ابتدا ماموریت همکاری برای “ساختن یک تلفن همراه بهتر” را بر عهده داشت ناش از آن شد. امروز ، اگر از وب سایت اتحاد Open Handset Alliance بازدید می کنید ، ممکن است فکر کنید که تلاش های آنها بی نتیجه بوده است ، که اینطور نیست زیرا آخرین اخبار مربوط به سال ۲۰۱۱ است.آیا شرکت گوگل “پشت پرده” سازمان OHA می باشد؟ شاید ، اما مهم نیست.
در یک دهه از زمان معرفی آن ، اندرویدی توسط بسیاری از کاربران بزرگ در سراسر جهان و در صنایع بیشماری در بازار ارائه می شود. سامسونگ ، همچنین یکی از اعضای OHA ،ک به لطف اندروید ، تولید کننده پیشرو دستگاه های گوشی های هوشمند در سراسر جهان است. اما از خود بپرسید که آیا بین (احتمالا) موفقیت آمیزترین شرکت موتور جستجوگر اینترنتی یا اینترنت جهان که محرک اصلی محبوب ترین پلتفرم تلفن همراه جهان است ، همبستگی وجود ندارد.
اگر می خواهید زبان برنامه نویسی اندروید را بنویسید که به معنای واقعی کلمه در هر نقطه دنیا قابل اجرا باشد ، پس باید در مورد پلتفرم اندرویدی یاد بگیرید ، بنابراین در ادامه این مقاله با ما همراه باشید!
پلتفرم ها
با نگاهی به وسعت قابلیت های اندروید ، می توان آن را با یک سیستم عامل دسکتاپ اشتباه گرفت. Android محیطی لایه ای است ، که بر پایه هسته لینوکس ساخته شده است و دارای عملکردی غنی عظیمی است.زیر سیستم رابط کاربری شامل همه چیزهایی است که شما از یک سیستم عامل بالغ سیستم عامل شامل پنجره ها ، نمایش ها و ابزارک ها برای نمایش عناصر مشترک مانند جعبه های ویرایش ، لیست ها یا لیست کشویی انتظار دارید.
در یک دهه گذشته ، با استفاده از تلفن های هوشمند در سراسر برنامه های مصرف کننده و تجاری از جمله Android ، صنعت وب متحول شده است. فناوری های وب باعث شده تا ابزار دستگاه های تلفن همراه بسیار پیشرفت کرده باشد.
شکل ۱) نمای ساده ای از لایه های نرم افزار اندروید را نشان می دهد:
- برنامه های کاربردی: برنامه های داخلی مانند تلفن ، مخاطبین ، مرورگر و… برنامه های خاص و سازنده Android متفاوت است. برنامه های تجاری از اماکن بازار ، مانند گوگل پلی ، آمازون وغیره در دسترس است. برنامه های بارگذاری شده جانبی ، از جمله برنامه هایی که شما ایجاد خواهید کرد.
- چارچوب برنامه های کاربردی: مانند مدیر تلفن ، مکان یابی ، مدیر اطلاع رسانی ، ارائه دهندگان محتوا ، بادگیر ، مدیر منابع و موارد دیگر.
- کتابخانه ها: مانند کتابخانه های گرافیکی ، کتابخانه های رسانه ای ، کتابخانه های پایگاه داده ، حسگرها و غیره.
- زمان اجرای Android: وظیفه اجرای و مدیریت برنامه های کاربردی در هنگام اجرا را بر عهده دارد.
- هسته لینوکس: شامل قدرت ، سیستم فایل ، درایورها ، مدیریت فرایند و موارد دیگر.
شکل ۱ لایه های سیستم عامل
Android دارای مجموعه ای از گزینه های اتصال بی سیم از جمله وای فای ، بلوتوث ، NFC و البته اتصالات تلفن همراه در هر شبکه ای است که می توانید تصور کنید. خدمات مستقر در مکان برنامه های نقشه برداری و ناوبری محبوب را قدرت می دهد.دوربین های دیجیتال به دلیل کیفیت دوربین های موجود در گوشی های هوشمند امروزی در واقع در بازار عقب نشینی کرده اند. اندروید از چندین دوربین با قابلیت ضبط فیلمبرداری کامل پشتیبانی می کند.