آشپزیمقالات

ژله ی رنگین کمان با بهترین شیوه برای درست کردن

بهترین دسر تو دنیاست که هر کسی عاشق خوردن آن ها است ولی این نوع آن ها که در فروشگاه های کنار خونمون وجود دارند ما به میل ما نیستند،به همین دلیل به خواندن مطالبی برای درست کردن ژله رنگین کمان با هم می پردازیم،با ریور وب همراه باشید.

 

مواد لازم :
  • پودر در رنگ های متفاوت و دلخواه
  • خامه صبحانه

 

درست کردن:

برای هر بسته ژله ما نیاز به ۱ لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد و ۲ قاشق غذاخوری خامه داریم،درست کردن این نوع دارای ۲ مرحله است که به ترتیب باید رعایت شوند.

 

 ۱_  پودر را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا ژله حل بشود سپس نصف لیوان  آب سرد به اون اضافه میکنیم.تقریبا اندازه دو سومشو داخل ظرف میریزیم و داخل یخچال میزاریم تا بسته شود.

 

۲_ سپس بقیه ژله ایی که مانده است رو با خامه مخلوط کرده (باید کاملا خنک شده باشه ) و وقتی ژله ای که داخل یخچال هست بسته شد به آرامی (با قاشق) مخلوط  ژله و خامه را روی آن میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم تا این لایه هم بسته بشود. باید حواستون باشه ژله زیرین زیاد بسته نشه یعنی نذارین یه روز بمونه بعد لایه ی بعدی رو بریزین اینطوری لایه ها از هم جدا خواهند شد.

 

بیرون آوردن از قالب:

برای بیرون آوردن دور قالب را با چاقو جدا میکنیم و خیلی کم داخل ظرف آبجوش میکنیم بعد داخل ظرفی که میخوایم برش میگردونیم.امیدوارم از خواندن این مطالب لذت کافی را برده باشید.

 

ژله

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا