تلفن همراهشیائومی

شیائومی پروژه ساخت تراشه اختصاصی برای گوشی‌های هوشمند را کنار گذاشت

بعداً صحبت از همکاری نزدیک شیائومی با TSMC شد ، که خیلی از این گزارشها نتیجه نگرفت. در سال ۲۰۱۹ ، ما شنیدیم که بخشی از بخش چیپست اکنون سخت افزار AI را برای دستگاه های IoT توسعه می دهد. اکنون ، به نظر می رسد که این شرکت در حال تغییر دیگری در این دوره است.

تلاش های تراشه شیائومی در بلوتوث کم مصرف و سایر تراشه های RF و همچنین اجزای جانبی مورد استفاده مجدد قرار گرفته است. این اقدام جدید به منظور کمک به شرکت در حفظ سبد رقابتی تلفنهای خود و سودآوری آنها کمک می کند. این چیزی است که نویسنده این گزارش را بیان می کند.

معرفی Surge S1

انتظار می رفت که شیائومی نیز اقدامی مشابه مانند هواوی انجام دهد یا حداقل بخشی از گوشی های هوشمند را مجهز به تراشه اختصاصی کرده و به بازار عرضه کند. به نظر می رسد حضور در چرخه رقابت، دلیل اصلی لغو ساخت تراشه اختصاصی باشد.

ساخت تراشه اختصاصی برای شیائومی پرهزینه است و درنتیجه هزینه تولید محصول نهایی نیز افزایش می یابد. شیائومی نیز برای اینکه در چرخه رقابت بماند از توانمندترین تراشه ها استفاده می کند.

طی سال های گذشته، شیائومی روی شرکت های مختلفی سرمایه گذاری کرده است که تراشه می سازند. از میان این شرکت ها می توان به های پاور الکترونیک و وری سیلیون اشاره کرد که روی طراحی و ساخت تراشه تمرکز دارند. با این حال، مقامات حضور پررنگ در بازار با تراشه های کوالکام را به سرمایه گذاری ریسک پذیر عرضه محصول با تراشه اختصاصی ترجیح داده اند.

شیائومی 1200px-Xiaomi_Corporation.svg_

تراشه شیائومی

تراشه Surge S1 که اولین تراشه شیائومی محسوب می شود در گوشی هوشمند می ۵C استفاده شد. این تراشه با فرایند لیتوگرافی ۲۸ نانومتری ساخته شد و از پردازنده ای ۸ هسته ای با هسته های کرتکس A53 و پردازنده گرافیکی Mali-T860 برخوردار بود.

انتظار می‌رود که نسل بعدی این پردازنده با نام Surge S2 در سال ۲۰۱۸ معرفی شود و شاهد استفاده از آن در شیائومی می ۶C باشیم؛ اما این اتفاق هرگز رخ نداد.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا