آشپزیمقالات

شنیسل مرغ را چگونه درست کنیم

در این مقاله طرز تهیه شنیسل مرغ را برای شما کاربران عزیز عاشق آشپزی تهیه کردم،با ریور وب همراه باشید.

 

 

مواد لازم برای شنیسل مرغ:
  • فیله مرغ دو عدد
  • آرد یک پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • پودر سوخاری (پودر نان خشک شده) یک پیمانه
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • کنجد در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن

 

شروع کار برای درست کردن شنیسل مرغ

ابتدا فیله ها رو بین دو پلاستیک قرار بدید و با بیفتک کوب بکوبید. اگر هم بیفتک کوب ندارید میتونی با ضربه زدن با چنگال و یا پشت کارد فیله ها رو بکوبید.

در سه ظرف آرد و تخم مرغ ها و پودر سوخاری رو آماده کنید. به همراه پودر سوخاری نمک  فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید و بعد هم در روغن داغ سرخ کنید.

برای شنیسل مرغ باید روغن داغ داغ باشه در حدی که اگه قاشق رو در روغن بذارید دورش حباب های ریز تشکیل بشه. هر طرف شنیسل حدود ۳-۴ دقیقه وقت لازم داره تا کاملا سرخ بشه. وقتی دو طرفش تغییر رنگ داد و طلایی شد از ظرف روغن خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغنش گرفته بشه.

 

نوش جان

شنیسل مرغ
شنیسل مرغ
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا