وردپرس

بهترین افزونه های وردپرس برای سایت فروشگاهی چیست

همه افرادی که یک کسب‌وکار اینترنتی دارند دنبال این هستند که با استفاده از یک سری ابزار، کسب‌وکار خودشون رو ارتقاء بدن و بتونن امکانات بیشتری رو به سایت خودشون اضافه کنند، همیشه وقتی صحبت از افزودن قابلیت‌های جدید توی سایت‌های وردپرسی می‌شه، ذهن همه می‌ره به سمت پیدا کردن یک افزونه کاربردی؛ اما سؤال اصلی این هست که بهترین افزونه های وردپرس برای سایت های فروشگاهی چیست و چرا باید از آن‌ها استفاده کنیم.

هرکسی که با وردپرس سروکار داشته باشه این رو می‌دونه که تعداد افزونه‌های رایگان و حرفه‌ای که می‌تونید پیدا کنید، به حدی زیاد هست که حتی نتونیم همه اون‌ها رو بشناسیم چه برسه به اینکه بخوایم از همه اون‌ها استفاده کنیم و متوجه بشیم که کدوم یکی از اون‌ها برامون مناسب هست.

به همین دلیل تصمیم گرفتیم امروز توی این مقاله، چند تا از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین افزونه‌هایی که برای هر سایت تجاری می‌تونه مناسب باشه رو بهتون معرفی کنیم و کار شما رو تا حدودی آسون کنیم. پس با ما همراه باشید.

داشتن این افزونه‌ها چه اهمیتی داره

خب اول این نکته رو بگم که شما باید افزونه‌ای رو انتخاب کنید که از همه لحاظ برای سایتتون کارایی داشته باشه و شما بتونید با خیال راحت اون رو روی سایت فعال کنید؛ که انتخاب چنین افزونه‌ای اونقدرها هم که فکر می‌کنید راحت نیست.

فکر کنید که می‌خواهید یک سایت راه‌اندازی کنید و دنبال چندتا افزونه با کارایی‌های مختلفی هستید، مطمئن باشید که برای هر قابلیتی که مد نظرتون هست، صدها افزونه وجود داره که شما به‌محض دیدن اون حجم از پلاگین، سردرگم می‌شید و نمی‌تونید تصمیم درستی بگیرید.

دقت داشته باشید که افزونه‌هایی که انتخاب می‌کنید باید برای سئو سایت شما مناسب باشه و سرعت سایت شما رو هم با مشکل مواجه نکند، همچنین باید افزونه‌ای رو انتخاب کنید که یک تیم قوی پشتیبانی داره و می‌تونید هر وقت که با مشکلات فنی روبه‌رو شدید، با اون‌ها در ارتباط باشید و مشکل خودتون رو برطرف کنید.

و اما در انتها هم به این نکته اشاره کنم که داشتن یک مجموعه کامل و بی‌نقص از پلاگین‌های کاربردی، می‌تونه به شما برای توسعه و پیشرفت سایتتون کمک کنه؛ پس اهمیت انتخاب افزونه‌های تخصصی رو دست‌کم نگیرید.

بهترین افزونه های وردپرس برای سایت فروشگاهی

تمامی افزونه‌هایی که توی این بخش براتون معرفی می‌کنیم رایگان هستند و شما برای اینکه از قابلیت‌های اون‌ها استفاده کنید، نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارید. خیلی راحت می‌تونید از طریق لینکی که روی هر پلاگین قرار داره اون‌ها رو دانلود کنید و یا اینکه از طریق مخزن وردپرس سایت خودتون افزونه‌های موردنظر خودتون رو دانلود و روی سایت خودتون نصب کنید.

در انتها این شما هستید که تصمیم میگیره کدام یکی از این افزونه‌ها برای سایتتون گزینه مناسبی هست؛ پس توضیحات رو با دقت مطالعه کنید و سعی کنید بهترین انتخاب رو داشته باشید.

Yoast SEO

اولین مورد از بهترین افزونه های وردپرس که می‌خوام معرفی کنم، بدون شک بهتریم و ضروری‌ترین پلاگینی هست که توی وردپرس پیدا می‌شه؛ یواست سئو به شما برای بهینه‌سازی و سئو کردن سایتتون کمک می‌کنه و به شما این امکان رو می‌ده که رتبه خودتون رو توی گوگل بهبود ببخشید.

با این افزونه می‌تونید هر ابزاری که برای سئو سایت خودتون در نظر دارید رو کنار بذارید و خیلی راحت اون رو روی سایت نصب کنید، چون یواست سئو تمامی ویژگی‌ها و ابزارهایی که برای سئو کردن سایتتون نیاز دارید رو به‌صورت یک جا در اختیارتون قرار می‌ده؛ پس اگه به دنبال حرفه‌ای شدن هستید این افزونه بهترین گزینه برای شما هست.

پلاگین یواست سئو

یواست سئو امکانات بسیار زیادی مثل وارد کردن کلمات کلیدی، پیش‌نمایش پست‌ها، افزودن تگ متا، امکان اتصال به سرچ کنسول گوگل هست؛ همچنین یکی دیگه از قابلیت‌های مهم این افزونه ریدایرکت یا همون تغییر مسیر هست که شما می‌تونید با کمک این افزونه از شر خطای ۴۰۴ راحت بشید، این موضوع کمک خیلی بزرگی به سایت شما می‌کنه.

یواست سئو دو نسخه رایگان و حرفه‌ای داره که هر کدوم از اون‌ها قابلیت‌ها و امکانات بی نظیری رو در اختیارتون قرار می‌ده.

WPForm

خب همان‌طور که شما هم می‌دونید هر وب‌سایتی به یک بخش “تماس با ما” احتیاج داره و این فرم نه تنها باعث می‌شه کاربر بتونه راحت‌تر با سایت در ارتباط باشه بلکه می‌تونه توی جلب اعتماد افراد هم تأثیر زیادی داشته باشه. پس شما باید این بخش رو به سایت خودتون اضافه کنید و برای این کار هم نیاز به یک افزونه وردپرسی دارید و یکی از بهترین پلاگین‌هایی که می‌تونید برای سایت خودتون انتخاب کنید WPForm هست.

شما با استفاده از این افزونه می‌تونید هر فرم دلخواهی رو تنها با کشیدن و رها کردن بسازید، رابط کاربری این افزونه بسیار ساده هست و به شما این امکان رو می‌ده که در کمترین زمان، به بهترین نتیجه ممکن برسید. همچنین می‌تونید فرم نظرسنجی، خبرنامه ایمیلی، فرم پرداخت و یا حتی فرم چندمرحله‌ای بسازید.

درنتیجه شما برای اینکه بتونید فرم‌های موردنظر و دلخواه خودتون رو توی وردپرس ایجاد کنید، فقط به یک افزونه WPForm نیاز دارید. تا الآن این افزونه بیشتر از ۳ میلیون نصب فعال داشته است.

MonsterInsights

گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای رایگان گوگل هست که به شما این امکان رو می‌ده که سایت خودتون رو آنالیز کنید و ببینید کاربرها از کدوم یکی از بخش‌های سایت شما بازدید بیشتری داشتند، به‌صورت رفتار کاربر رو توی سایت شما بررسی می‌کنه؛ شما برای اینکه بتونید سایت خودتون رو با این ابزار فوق‌العاده‌ی گوگل متصل کنید، نیاز به افزونه MonsterInsights دارید.

این پلاگین به شما کمک می‌کنه که به گوگل آنالیتیکس وصل بشید و بتونید یک آمار دقیق از قسمت‌های مختلف سایت خودتون به دست بیارید و بتونید از آمار رو از پیشخوان وردپرس خودتون مشاهده کنید، به همین دلیل هست که تا الآن بیشتر از ۲ میلیون سایت از این افزونه استفاده می‌کنند.

این موضوع می‌تونه به شما برای بهینه کردن سایتتون هم کمک کنه، به این صورت که شما می‌تونید متوجه بشید که مثلاً کدوم یکی از پست‌ها یا صفحات سایتتون کمترین بازدید رو داشته و می‌تونید یک سری تغییرات توی اون‌ها به‌وجود بیارید و یا اینکه توجه بیشتری به محصولات یا صفحاتی که بازدید بیشتری داشتند، داشته باشید؛ درنتیجه‌ی این بهینه کردن می‌تونید ببینید که ترافیک ورودی سایتتون بیشتر شده و می‌تونید سایت خودتون رو توسعه بدید.

WP Mail SMTP

وردپرس به‌صورت پیش‌فرض برای ارسال ایمیل از توابع PHP استفاده می‌کنه، ولی ممکنه یک سری مشکلات برای شما هنگام استفاده از این قابلیت وردپرس پیش بیاد، درواقع برخی مواقع یک سری از شرکت‌های هاستینگ یا از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند و یا اینکه برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده این قابلیت رو مسدود می‌کنند.

خب حالا این سؤال پیش میاد که باید چیکار کرد؟ چون در چنین حالتی ممکنه خود شما و یا کابران سایتتون، یک سری اعلان‌های ایمیلی بسیار مهم رو از دست بدید و ایمیل‌های سایت رو دریافت نکنید. برای حل این مشکل شما باید از یک پلاگین کاربردی به اسم WP Mail SMTP استفاده کنید.

کار این پلاگین این هست که از یک سرور ایمیل مخصوص SMTP استفاده می‌کنه و مشکلی که در بالا به اون اشاره کردیم رو برطرف می‌کنه. با توجه به اینکه، WP Mail SMTP تا الآن تونسته بیشتر از ۱ میلیون نصب فعال داشته باشه می‌تونیم به این نتیجه برسیم که کارایی موردنیاز ما رو داره و می‌تونیم خیلی راحت از اون استفاده کنیم.

Insert Headers and Footers

یک سری مواقع هم هست که شما نیاز دارید به هدر یا فوتر سایت خودتون یک سری کد اضافه کنید، مثلاً ممکنه شما زمانی که دارید سایت خودتون رو مدیریت می‌کنید، بخواهید یک سری اسکریپت رو تأیید و یا وارد سایت کنید، که توی این موارد باید به سربرگ یا پاورقی سایت خودتون کد اضافه کنید.

WooCommerce

WooCommerce بهترین پلاگینی هست که می‌تونید برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی استفاده کنید؛ تا الآن بیشتر از ۵ میلیون سایت وردپرسی از این افزونه برای ساخت فروشگاه خودشون استفاده کردند و همین عدد نشون می‌ده که این افزونه تا چه حد موفق بوده.

بهترین افزونه های وردپرس برای سایت فروشگاهی

هر ویژگی که شما برای یک فروشگاه اینترنتی لازم داشته باشید رو ووکامرس در اختیارتون قرار می‌ده؛ رابط کاربری این افزونه خیلی ساده هست و شما بدون اینکه نیازی به تخصص خاصی داشته باشید می‌تونید تنظیمات این پلاگین رو انجام بدید؛ این افزونه به زبان فارسی هم ترجمه شده که کار شما رو خیلی راحت‌تر کرده.

Shared Counts

خب همان‌طور که می‌دونید در حال حاضر با توجه به اینکه شبکه‌های اجتماعی، کاربرهای زیادی رو به خودش اختصاص داده، نباید توی هیچ سایتی نادیده گرفته بشه؛ شما با کمک پلاگین Shared Counts، می‌تونید دکمه‌های اشتراک‌گذاری زیبایی رو توی سایت خودتون قرار بدید؛ رابط کاربری این افزونه هم آسون و راحت هست و شما برای ایجاد این دکمه‌ها با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.

همچنین این پلاگین تعداد اشتراک رو نمایش می‌ده، که این موضوع می‌تونه توی جلب اعتماد کاربرهای سایتتون کمک مؤثری باشه. این افزونه هم کاملاً رایگان هست و شما می‌تونید از امکانات اون، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای استفاده کنید.

UpdraftPlus

اینکه شما از اطلاعات سایت خودتون نسخه پشتیبانی تهیه کنید، می‌تونه توی موارد خیلی زیادی براتون مفید واقع بشه؛ برخی مواقع یک سری مشکلاتی برای سایت شما پیش میاد که باعث از بین رفتن یک بخشی از اطلاعات می‌شه و اگه شما از اون اطلاعات، بک آپ گرفته باشید، می‌تونید خیلی راحت این مشکل رو برطرف کنید.

افزونه UpdraftPlus، بدن شک یکی از بهترین پلاگین‌هایی هست که می‌تونید برای ایجاد نسخه پشتیبانی از اون استفاده کنید. این افزونه به شما این امکان رو می‌ده که به‌صورت اتوماتیک، از سایت خودتون بک آپ داشته باشید و این نسخه‌های پشتیبانی رو توی FTP، Dropbox، Google Drive و غیره ذخیره کنید.

همچنین شما برای بازگردانی نسخه پشتیبانی به سایت با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد، چرا که این افزونه روند این کار رو برای شما بسیار ساده کرده است.

Sucuri

Sucuri یکی از بهترین افزونه های وردپرس هست که شما می‌تونید از اون برای جلوگیری از نفوذ به سایت خودتون استفاده کنید. این پلاگین به شما برای مقابله با حملات DDoS، XSS و یا هر نفوذ دیگه‌ای کمک می‌کنه.

پس می‌تونیم بگیم که این پلاگین برای هر کسب‌وکار اینترنتی واجب هست و شما باید اون رو روی سایت خودتون نصب کنید. به‌صورت کلی این پلاگین، یک افزونه امنیتی وردپرس و فایروال برنامه وب رو ارائه می‌ده.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا