رپورتاژ آگهیگیم

خرید آنی گیفت کارتهای مختلف از موبوگیفت

بدون شک آیندۀ داد و ستد به سمت آنلاین شدن حرکت می‌کند و این روند به‌سرعت در حال پیشرفت است. البته توجه داشته باشید که فرآیند خرید آنلاین چیزی نیست که یک‌شبه اتفاق افتاده باشد؛ عوامل بسیاری باعث شد‌ه‌اند تا این شکل از خرید کردن تبدیل به ساده‌ترین و پرطرفدارترین روش خرید شود.

خرید آنلاین، شکلی از تجارت الکترونیک است که خریداران و فروشندگان را از سراسر دنیا به‌واسطۀ جستجوگرهای وب به‌هم متصل می‌کند. برای آشنایی بهتر با خرید آنلاین در دنیای مدرن امروزی، لازم است سفری به گذشته‌ها و زمان پیدایش اولین خرید آنلاین داشته باشیم تا بتوانیم این مسیر تحول را بهتر درک کنیم.

تاریخچۀ خرید آنلاین

خرید الکترونیکی به‌وسیلۀ یک انگلیسی به نام مایکل آلدریچ (Michael Aldrich) در سال ۱۹۷۹ ابداع شد. او اولین شکل تجارت الکترونیکی را به‌وجود آورد که امکان تعامل بین مشتری‌ها و کسب‌وکارها را مهیا می‌ساخت.

گام دوم، اختراع اولین جستجوگر اینترنتی یا شبکۀ گستردۀ جهانی در سال ۱۹۹۰ بود. بدون وجود اینترنت هیچ بازار آنلاینی نمی‌توانست چنین گسترشی پیدا کند. ما این اختراع فوق‌العاده که”WWW” نامیده می‌شود را مدیون تیم برنرز لی Tim Berners Lee هستیم. این شخص عامل اصلی دسترسی میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به اینترنت است.

پس از بنیان‌گذاری این دو پلتفرم بسیار مهم، خرید آنلاین به‌سرعت گسترش پیدا کرد. در سال ۱۹۹۴ شرکت Netscape، به کمک SSL (Secure Sockets Layer) و ایجاد یک‌سری الگوریتم‌های رمزنگاری، بستر خرید امن را در اینترنت فراهم کرد. بحث امنیت و حفظ اطلاعات شخصی خریدار مانند رمز کارت بانکی در هنگام خرید آنلاین با اجرای پروتکل‌های طراحی شده SSL به راحتی میسر شد و این امر باعث شد تا خریداران و صاحبان تجارت به این شکل جدید از خرید و فروش اعتماد کنند.

در سال ۱۹۹۴ شرکت آمازون، اولین فروشگاه آنلاین، بنیان‌گذاری شد. این شرکت به‌طور حتم، بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیاست که به‌وسیله جف بیزوس Jeff Bezos تاسیس شد که هم‌اکنون یکی از ثروتمندترین افراد دنیا محسوب می‌شود.

اما همه‌چیز در انحصار آمازون باقی نماند و در سال ۱۹۹۵ شرکت بزرگ eBay.com نیز وارد میدان شد.

سال ۱۹۹۹، سال ورود رقیبی چینی به بازار خرید و فروش‌های آنلاین بود. شرکت Alibaba.com  به‌سرعت تبدیل به یکی از سردمداران این عرصه شد.

ایجاد و گسترش فروشگاه‌های آنلاین همچنان ادامه دارد و هرروز با استقبال بیشتری مواجه می‌شوند.

آیا می‌توان از داخل ایران از فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ دنیا خرید کرد؟

همانطور که گفتیم خرید و فروش آنلاین و تأسیس این قبیل فروشگاه‌ها به‌شکلی باورنکردنی در حال گسترش است. تجارت الکترونیکی هرروز محبوب‌تر شده و مشتاقان بسیاری را به خودش جلب می‌کند. اشاره به گستردگی تنوع کالاهای ارائه شده در بازارهای الکترونیکی نیز خالی از لطف نیست، از شیر مرغ گرفته تا جان آدمیزاد در این فروشگاه‌ها عرضه می‌شود. هم‌اکنون به‌واسطه اینترنت می‌توانید از معتبرترین فروشگاه‌های اینترنتی سراسر دنیا به‌سادگی خرید کنید.

شاید فکر کنید بخاطر تحریم‌ها نمی‌توانید از داخل ایران از فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ خرید کنید، اما نگران نباشید! خوشبختانه به‌وسیلۀ کارت‌هایی به نام گیفت‌ کارت که توسط خود این فروشگاه‌ها ارائه می‌شوند می‌توانید از آنها خرید کنید.

یکی از شرکت‌هایی که در زمینۀ تهیه و ارائه این گیفت ‌کارت‌ها در داخل ایران فعالیت می‌کند، شرکت موبوگیفت است. این شرکت با ارائه گیفت‌ کارت‌های معتبر، امکان خرید از فروشگاه‌های بزرگی چون آمازون، مایکروسافت، گوگل، آیتونز و… را فراهم ساخته است. این کارت‌ها دارای یک مقدار اعتبار مشخص بوده و متصل به حساب بانکی نیستند و امکان شارژ مجدد ندارند. روی این کارت‌ها یک کد حک شده که باید هنگام پرداخت وجه در سایت موردنظرتان، گزینۀ پرداخت با گیفت کارت را انتخاب کنید و با استفاده از اعتبار گیفت کارت، آن محصول را خریداری کنید.

موبوگیفت چه گیفت کارت هایی دارد؟

موبوگیفت فروشگاهی است که انواع گیفت کارت را با مبلغ‌های متفاوتی در اختیار شما می‌گذارد؛ گیفت کارت هایی مثل:

گیفت کارت‌ ایکس‌ باکس

این گیفت‌ کارت‌، مخصوص طرفداران ایکس باکس، کسنول پرطرفدار دنیاست تا به کمک آن بتوانند حساب کاربری خودشان را در سایت رسمی ایکس باکس شارژ کنند و برای ارتقا و خرید بازی‌های موردعلاقه‌شان و حتی انجام بازی‌های آنلاین اقدام کنند.

گیفت‌ کارت‌ پلی استیشن

شرکت سونی سازنده یکی از محبوب‌ترین کنسول‌های بازی یعنی پلی استیشن، برای شارژ حساب کاربرانش و خرید چندین هزار بازی از فروشگاه پلی استیشن، گیفت‌ کارت‌های مخصوص خودش را دارد. جهت استفاده از بازی های آنلاین پلی استیشن و اشتراک بازی با دوستان خودتان باید حتماً عضو پلی استیشن پلاس باشید. گیفت کارت پلی استیشن پلاس هم‌اکنون در موبوگیفت در دسترس شماست.

گیفت ‌کارت استیم والت

استیم بزرگترین منبع انتشار و توزیع بازی‌های کامپیوتری است. جهت خرید این بازی‌ها و استفاده از نسخۀ اصلی، نیاز دارید تا حساب استیم خودتان را شارژ کنید.

گیفت‌ کارت پابجی موبایل

پابجی یک بازی آنلاین چندنفرۀ ویدیویی در سبک بتل رویال است که بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. با کمک گیفت‌ کارت‌های پابجی موبایل می‌توانید با خرید یوسی و شارژ اکانت خودتان، اسلحه و هر آنچه که از فروشگاه نیاز دارید را خریداری کنید .

گیفت ‌کارت‌های اپل و اپل موزیک

گیفت ‌کارت اپل محصول شرکت اپل است که به‌وسیلۀ آن می‌توانید هزاران موسیقی، فیلم، کتاب، بازی و نرم‌افزار ارائه شده در فروشگاه اپل را خریداری کنید.

گیفت‌ کارت گوگل پلی

با خرید گیفت ‌کارت گوگل پلی می‌توانید حساب کاربری خودتان را در گوگل شارژ کرده و از گوگل پلی استور انواع نرم‌افزار، بازی، فیلم، کتاب و … را تهیه کنید.

گیفت‌ کارت آمازون

شما هم می‌توانید با پرداخت وجه به‌صورت ریال به شرکت موبوگیفت، گیفت‌ کارت آمازون را تهیه کنید و از سایت آمازون با خیال راحت خرید کنید.

گیفت‌ کارت اسپاتیفای

اسپاتیفای پلتفرم اشتراک موسیقی، پادکست و ویدئو با بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان است. با خرید گیفت‌ کارت اسپاتیفای می‌توانید به‌صورت کاربر پریمیوم از تمام امکانات این پلتفرم استفاده کنید.

گیفت‌ کارت نتفلیکس

نتفلیکس بزرگترین شبکۀ استریم و پخش آنلاین فیلم در دنیاست. جهت خرید حق عضویت نتفلیکس می‌توانید از گیفت‌ کارت‌های موبوگیفت استفاده کنید.

گیفت ‌‌کارت اسکایپ

اسکایپ پلتفرم ارتباط و تماس صوتی و ویدیوئی بر بستر اینترنت است، با گیفت‌ کارت اسکایپ، خرید خط و تماس با موبایل و تلفن ثابت برای شما امکان‌پذیر می‌‌شود.

برای خرید و همینطور کسب اطلاعات بیشتر در مورد بقیۀ گیفت کارت ها می‌توانید به سایت موبوگیفت به آدرس www.mobogift.com مراجعه کنید.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا