مقالات

WDR کاربرد آن در دوربین های مداربسته

دوربین های مدابسته به طور شبانه روزی فعال و درحال ضبط کردن محیط اطراف هستند،آیا تا به حال به این فکر کرده اید دوربین مداربسته که جلوی درب ورودی نصب می شود چگونه با پرتوهای نور حاضر محیط خود را واضح نشان می دهد؟ ،به بررسی این نوع ویژگی می پردازیم،با ریور وب همراه باشید.

عملکرد سیستم WDR چگونه است؟
هنگامی که شما در تصویر مناطقی مناطقی مانند کناره پنجره و یا جلوی درب ورودی را دارید حتما در طی روز با این مشکل مواجه می شوید که بعضی از نقاط تصویر شما خیلی روشن و بعضی نقاط خیلی تاریک می باشد در نتیجه شما قادر به دیدن صحیح تصاویر نیستید. لذا برای حل این مشکل، این سیستم در دوربین ها تعبیه شده است.
در شکل مقابل شما نقاط خیلی روشن و تاریک را می بینید. از طریق سیستم WDR می توان بین این نقاط توازن ایجاد کرد.
در تکنولوژی WDR از دو نوع سرعت شاتر استفاده می شود بنابر این امکان را می دهد که در یک تصویر دو میزان نور وارد دوربین شود، یکی نور کم و دیگری نور زیاد که در نهایت حاصل آن یک تصویر معادل با کیفیت نور مناسب تر است.

عمل کردن:

۱- با استفاده از سرعت بالا، سنسور را به مدت کوتاهی در معرض نور قرار می دهد.
۲- با استفاده از سرعت پایین، سنسور را به مدت زیادی در معرض نور قرار می دهد.
۳- سپس دو تصویر را با هم ترکیب کرده و تصویر نهایی را نمایش می دهد.

WDR
دوربین های مداربسته

WDR در عمل چگونه است؟
با فعال سازی WDR در دوربین، شاتر دوربین بصورت خودکار دو مدل نور را به دوربین وارد می کند و تصاویر تولید شده را میکس می کند. در عکس اول می توانید لوازم و وسایل داخل خانه را ببینید و در عین حال در عکس دوم با امکان متضاد عکس اول، می توانید جزئیات محیط بیرون را مشاهده کنید.

دوربین هایی با ویژگی WDR

 دامنه تغییرات بین تاریکترین و روشنترین نقاط تصویر Dynamic Range یا همان دامنه تغییرات نامیده می شود. هرچه توانایی دوربین بیشتر باشد بهتر می تواند به آرامی در این محدوده تغییر کند؛ به عبارت دیگر دوربین های قوی در زمینه WDR جهت ارائه عکس واضح تر امکانات بهتری دارند. ٌ

CCTV WDR
دوربین های مداربسته

دیجیتالی

۱- WDR واقعی: شامل دوربین هایی است که تکنیک سرعت شاتر را دارند که پیشتر توضیح داده شده است.
۲- DWDR یا Digital WDR : دوربین هایی هستند که تکنیک سرعت شاتر را توسط یک نرم افزار انجام می دهند.
یک دوربین WDR واقعی با ۲۵ فریم تصویر، حدود ۵۰ عکس در یک ثانیه پردازش می کند ولی یک دوربین DWDR  فقط همان ۲۵ فریم تصویر را می گیرد و تصویر نهایی همان ۲۵ فریم خواهد بود.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا