رپورتاژ آگهیسخت افزارمقالاتهدفون

اثر هندزفری بر مغز و عوارض آن

با رایج شدن استفاده از هندزفری‌های بلوتوثی،‌ پاسخ به این سوال بسیار مورد اهمیت قرار گرفته است که آیا استفاده مداوم از هندزفری بلوتوثی برای مغز ضرر دارد؟ البته، ممکن است این موضوع برای افرادی که استفاده متعادل از این دستگاه‌ها دارند، مسئله‌ای جدی نباشد. اما اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که از هندزفری‌های بلوتوثی به‌طور مداوم استفاده می‌کنید، احتمالا یافتن پاسخ درست برای این سوال برای شما اهمیت بالایی دارد. در این مطلب درمورد اثر هنذفری بر مغز و عوارض آن مطالعه خواهید کرد.

آیا استفاده مداوم از هندزفری بلوتوث به مغز آسیب می‌رساند؟

درمورد این سوال که آیا استفاده مداوم از هندزفری بلوتوثی برای مغز ضرر دارد؟ مسائل مختلفی وجود دارد. برخی از افراد اعتقاد دارند که استفاده از این دستگاه‌ها منجربه ناباوری می‌شود. چراکه امواج منتشر شده از آن می‌تواند برروی DNA تاثیرگذار باشد. همچنین، باورهایی در این مورد وجود دارد که استفاده مداوم از این دستگاه‌ها می‌تواند منجربه بیماری سرطان شود.

استفاده مداوم از هندزفری

البته،‌ باید بگوییم که تمام باورهای ذکر شده در بالا، کاملا غیرعلمی هستند و مدرکی برای اثبات آن‌ها وجود ندارد. مهم‌ترین خاصیت امواج، طول‌موج و قدرت آن‌ها است که اگر بخواهیم امواج این دستگاه‌ها را از این نظر بررسی کنیم، این دو مولفه برای امواج بلوتوث آنقدر قدرتمند نیستند که به مغز آسیب برسانند. این گجت‌های بلوتوثی مانند امواج رادیویی، موسیقی را از گوشی به هندزفری و از هندزفری به گوشی منتقل می‌کنند.

برای این‌که خیال کاربران از این بابت راحت باشد، به ‌تازگی قدرت امواج بلوتوثی این هندزفری‌ها توسط دستگاه‌های قدرتمند بررسی شده است. باتوجه به این اندازه‌گیری، امواج بلوتوثی هندزفری‌ها هیچ قدرتی ندارد، درنتیجه نمی‌تواند برروی بدن و مغز انسان آسیب مخرب داشته باشد.

معایب استفاده از هندزفری‌های بلوتوثی برای بدن

همان‌طور که گفتیم، امواج هندزفری‌های بلوتوثی به‌حدی نیستند که برای کاربران ایجاد نگرانی کنند، اما این به آن معنا نیست که استفاده مداوم از این دستگاه‌ها برای مغز و بدن انسان هیچگونه آسیبی ایجاد نمی‌کند. درواقع،‌ آسیب‌های استفاده از این دستگاه‌ها مربوط به امواج بلوتوثی منتشر شده از آن‌ها نمی‌شوند. درادامه این آسیب‌ها را معرفی می‌کنیم:

معایب استفاده از هندزفری‌های بلوتوثی
  • احتمال ابتلا به عفونت گوش با استفاده از هندزفری بلوتوث: درصورت استفاده مداوم از هندزفری‌های بلوتوثی بهتر است که آن‌ها را به‌طور مداوم نظافت کنید تا از هرگونه عفونت در ناحیه گوش جلوگیری شود. این موضوع به‌ویژه برای قسمت‌های سیلیکونی اهمیت بسیاری دارد.
  • احتمال آسیب به شنوایی را بالا می‌برد: استفاده بیش از حد از هندفری‌های بلوتوثی، باعث می‌شود که عصب شنوایی گوش تحت تاثیر قرار بگیرد و احتمال آسیب به شنوایی افزایش پیدا کند. البته، می‌توان با کنترل کردن میزان صدا از بروز این نوع آسیب جلوگیری کرد. 
  • گوش درد: یکی از مهم‌ترین مواردی که باید هنگام خرید هندزفری بلوتوثی توجه داشته باشید،‌ وزن آن است. اگر به مدت طولانی از هندزفری استفاده می‌کنید، سنگین بودن آن می‌تواند برای شما دردسرساز شود و گوش درد ایجاد کند.

 تاثیر امواج گوشی برای مغز چگونه است؟

پس از پاسخ به این سوال که آیا استفاده مداوم از هندزفری بلوتوثی برای مغز ضرر دارد؟ سوالی که باقی می‌ماند این است که آیا امواج گوشی برای مغز ضرر دارد؟ نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که امواج بلوتوثی با امواج موبایل متفاوت هستند. برخلاف هندزفری‌های بلوتوثی، امواجی که از گوشی منتشر می‌شوند از نوع خرد یا میکرو هستند که برروی مغز تاثیر می‌گذارند. البته، تاثیر این امواج به‌صورت آنی و لحظه‌ای نیست، بلکه در گذر زمان نمایان می‌شوند و به مرور جذب اکسیژن توسط هموگلوبین خون انسان را کاهش می‌دهند.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا