برای آشپزی نیاز به علاقه کمی استعداد لازم است،آن هایی که آشپز حرفه ایی هستند آموزش و تحقیق کردند.می خواهم در این مقاله روش سرخ کردن سیب زمینی را آموزش بدهم،با ریور وب همراه باشید.
توجه: افرادی عادت دارند بعضی از مواد غذایی را شب تا صبح درون آب قرار داده و این کار استاندارد نمی باشد.
به جوش آوردن آب
بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، آن ها را در قابلمه بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند زیرا له می شوند.
آبکش کردن
بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. و حسابی در جایی قرار می دهیم تا آب آن گرفته شود. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. یه شیر جوش کوچیک لازم است،مقداری روغن را که قراره توی یک ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش قرار داده تا ارتفاع روغن بالا بیاد.
روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.
نوش جان