بررسی لپ تاپ اسپکتر X360 اچ پی
اچ پی با ساخت این لپ تاپ تمام عیار هیچ حرف اضافی را برای انتقاد از این محصول باقی نم گذارد به بررسی لپ تاپ اسپکتر X360 اچ پی در این مقاله می پردازیم.
طراحی
این اولترابوک با ضخامت ۱۵.۸ میلیمتری نزدیک به یک میلیمتر باریکتر از مکبوک ایر که اچپی در طراحی و ساخت محصولات سری اسپکتر خود سنگ تمام گذاشته و X360 نیز به عنوان یکی از بهترینهای این رده، از این قاعده مستثنی نمی باشد. در سمت راست، یک پورت تاندربولت ۳ دیگر به کار رفته تا بتوانید با ۴۰ گیگابیت بر ثانیه، اطلاعات خود را منتقل کنید. ضمن اینکه این امکان نیز فراهم شده تا دو مانیتور ۴K به آن متصل نمایید. در همین سمت، شاهد حضور جک هدفون ۳/۵ میلیمتری و محل قرار دادن مموری کارت میکرو SD نیز هستیم.
بر روی پنل صفحه نمایش مشاهده خواهید کرد که حاشیههایی مشکی رنگ بالایی و پایینی هنوز بزرگ هستند هرچند نسبت به گذشته کوچکتر شدهاند.پورت USB Type-A سمت چپ حالا به USB 3.1 نسل ۲ ارتقا یافته و این یعنی سرعت انتقال دادهها،۱۰ گیگابیت بر ثانیه خواهد بود. یک سنسور اسکنر اثر انگشت به کار رفته که در مدل قبلی در اطراف قرار گرفته بود.
البته امکان باز کردن قفل صفحه نمایش با استفاده از سنسور IR و تشخیص چهره نیز وجود دارد تا دست شما برای بهرهمندی از روشهای بیومتریکی انجام دهد. بر روی پنل صفحه نمایش مشاهده خواهید کرد که حاشیههایی مشکی رنگ بالایی و پایینی هنوز بزرگ هستند هرچند نسبت به گذشته کوچکتر شدهاند.پورت USB Type-A سمت چپ حالا به USB 3.1 نسل ۲ ارتقا یافته.
کیفیت
در ساخت بدنه، اچ پی از یک فلز با کیفیت بهره گرفته تا آن را هم رده رقبایش یعنی مک بوک و سرفیس بوک میان آن ها قرار دهد. بدنه ی فلزی به کار گرفته شده باعث شده است که اثری از انگشتان دست بر روی آن باقی نماند و همچنین جلوه ی بسیار لوکس و زیبایی به آن ببخشد. اما نکته منفی آن لبه های تقریبا تیز فریم است که به هنگام تایپ کردن ممکن است اندکی باعث رنجیده شدن دست ها شود.
لولاهای X360 به گونه ای طراحی شده اند که امکان چرخیدن ۳۶۰ درجه ای نمایشگر را حول محور اصلی فراهم می کند و باعث می شود که نمایشگر در زوایای مختلف قرار گیرد. همچنین با این قابلیت می تواند در مواقع لزوم به یک تبلت نیز همانند شود.
طراحی لولاها به شکلی است که با بدنه همخوانی داشته و بسیار متناسب با آن ساخته شده اند. این موضوع باعث شده تا در هر زاویه ای از نمایشگر، هماهنگی خوبی با شکل بدنه ایجاد شود.
نمایشگر
نمایشگری ۱۳ اینچی مجهز شده که با رزولوشن Full HD و QHD در دسترس قرار دارد. رزولوشن اخیر منجر به تراکم پیکسل ۲۲۷ پیکسل بر هر اینچ شده و نمونهی مجهز به نمایشگر Full HD نیز تراکم پیکسلی ۱۶۶ پیکسل بر هر اینچ را در بردارد. در دو رزولوشن فول اچ دی و QHD به فروش میرسد که نمونهی مورد آزمایش ما از رزولوشن ۲۵۶۰*۱۴۴۰ یا QHD بهره میبرد.
پنلی که در لپ تاپ به کار گرفته شده از نوع IPS بوده و زوایای دید وسیعی را در اختیار کاربر قرار می دهد. شدت روشنایی نمایشگر و دقت نمایش رنگ ها نیز بسیار خوب است. اما اسپکتر X360 روشنایی کمتری در قیاس با مک بوک پرو داشته و رنگ ها نیز در آن تا حدودی سردتر نمایش داده می شوند. شدت روشنایی نمایشگر اسپکتر X360 به ۳۱۰ نیت می رسد در صورتی که سرفیس بوک و مک بوک دارای ۳۸۰ نیت شدت روشنایی بودند.همانطور که پیش تر نیز گفته شد نمایشگر X360 دارای قابلیت لمسی بوده و میتواند با چرخش کامل ۳۶۰ درجه ای همانند یک تبلت عمل کند.
صفحه کلید
صفحه کلید اسپکتر X360 عمق مناسبی دارد و کلیدها نرم و راحت برای کار کردن می باشدکه این موارد مهمترین پارامترهای انتخاب یک صفحهکلید خوب به شمار میروند. طراحی کلیدها نیز به صورت مربعی ساده و مشابه با نمونهی به کار رفته در سایر برندها است. کلیدهای جهتیابی با طراحی همیشگی اچپی همراه شدهاند که شاید برای برخی از کاربران دشوار باشد.
سخت افزار
به آخرین نسل پردازنده های Core i7 شرکت اینتل، مدل ۶۵۰۰U مجهز است که دو هسته پردازشی به همراه دو هسته مجازی آن با سرعت حداکثری ۲.۵ گیگاهرتز و ۴ مگابایت حافظهی کش L3، مدیریت عملکرد و بازده دستگاه را برعهده دارند. قدرت پردازنده به کار گرفته شده از عهده اجرای نرم افزارهای نیمه سنگین به خوبی بر می آید.
همچنین این پردازنده با گرافیک HD 520 اینتل که در سری پردازنده های اسکای لیک به کار رفته مجتمع شده و توانایی بسیار بالایی دارد. اگر اغلب از لپ تاپ خود در کاربری های معمولی استفاده میکنید، نیازی به پردازنده های گرافیکی مجزا نخواهید داشت، زیرا نمونه ی مجتمع اینتل توانایی پخش انواع ویدیوهای ۴K را نیز دارد.
اچ پی برای کاربرانی که به دستگاهی قدرتمندتر نیاز دارند، امکان سفارش X360 را با پردازندهی اینتل Core i7-6560U فراهم کرده است. این پردازنده از گرافیک مجتمع قدرتمند Iris Pro )نمونهی مشابه در مک بوک های اپل) بهره می برد که در عین مصرف اندک باتری، عملکردی نزدیک به پردازندهی گرافیکی انویدیا ۹۴۰m دارد.
لپ تاپ اسپکتر X360 با نمونه های مختلف: حافظهی رم از ۴ تا ۱۶ گیگابایت، حافظه ذخیره سازی ۱۲۸ تا ۵۱۲ گیگابایت و نمایشگر با رزولوشن Full HD یا QHD می تواند سفارشی سازی شود.
مشخصات
- ابعاد: ۳۲۴ در ۲۱۸ در ۱۶ میلیمتر
- پردازنده: اینتل Core i7-6500U با فرکانس پردازشی ۲.۵ تا ۳.۱ گیگاهرتز
- حافظه کش: ۴ مگابایت
- نمایشگر: ۱۳ اینچی IPS LED-backlit LCD با رزولوشون ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل
- پردازنده گرافیکی: اینتل HD Graphics 520
- بلندگو: بلندگوهای داخلی استریو ساخت Bang & Olufsen
- حافظه رم: ۸ گیگابایت از نوع DDR3
- حافظه ذخیره سازی داخلی: ۵۱۲ گیگابایت از نوع SSD
- وزن: ۱.۴۸ کیلوگرم
- درگاههای ارتباطی: ۳ عدد USB 3.0، شیار کارت SD، خروجی هدفون / میکروفون، HDMI و دیسپلی پورت
- باتری: ۳ سلولی لیتیوم-یون (۵۶ وات ساعت)
HP
HP با دستگاه Spectre x360 امسال یکی دیگر از دستگاههای عالی ۲ در ۱ را ایجاد کرده است. طراحی داخلی های به روز شده آن را به عنوان یک لپ تاپ خوب با ظاهری مطابقت می بخشد. اگر در حال خرید لپ تاپی هستید که به عنوان یک تبلت دو برابر است ، این یک دستگاه بسیار وسوسه انگیز است.
کیفیت ساخت ، طراحی و عملکرد آن بسیار طولانی است و قیمت بالای آن را توجیه می کند. با این حال ، هیچ انکار این لپ تاپ با ارزش نیست. اگر گزینه ارزانتری دارید و می توانید بدون وسیله ای زندگی کنید که بتواند به حالت تبلت تبدیل شود ، برخی از لپ تاپ های میان رده بسیار خوب در آنجا وجود دارند که ترجیحات شما را بهتر جبران می کند.
با این حال ، ما این واقعیت را دوست داریم که HP Specter x360 دارای قلم است ، و شکی نیست که یکی از بهترین باتری هایی را که ما در Ultrabook قدرتمند دیده ایم.بنابراین ، اگر بعد از یک باریک و شیک ۲ در ۱ به کار خود ادامه می دهید ، بدون اینکه بخواهید انرژی زیادی را به خطر بیاندازید ، یک روز تمام کار را برای شما دوام خواهد آورد ، در صورت داشتن بودجه ، HP HP Spectre x360 قطعاً ارزش دیدن دارد.با این حال ، دستگاههای ارزان قیمت ۲ در ۱ در آنجا وجود دارند. اگر عمر طولانی باتری را بدون صرف یک بسته نرم افزاری دارید ، چیزی را از لیست لیست ما در نظر بگیرید